20 de maig 2011

MENJAVENTS & WE ARE WATER
Fa temps que al club es respiraven moltes ganes que arribés el 'we are water'. Han estat cent-trenta-i-pico  dies fent la volta al món. El vaixell el duien en Jaume Mumbrú i en Cali Sanmartí. En Jaume és un navegant del Marítim. D'altra banda en Jordi Griso, el llepa-càmeres d'aquest bloc (és que el tiu surt a molts posts !!! ), ha estat el coordinador de l'equip a terra des l'inici del projecte.

Durant la llarga singladura en Jordi ha estat l'argolla que ajuntava als dos navegants amb terra. Recordo un vespre que ens vam trobar a un pas de vianants de la Barceloneta. Li va sonar el telèfon, eren en Jaume i en Cali. Després de les tempestes i infortunis propis de navegar pel Gran Sud, estaven girant l'arxi-temut Cap d'Hornos. En Jordi es va emocionar molt. No m'estranya, el seu paper li ha fet viure aquesta volta al món com si fos gairebé a dins el vaixell. Tant és així que no volia que el seu no fos a l'aigua en el moment en que el 'we are water' arribés a Barcelona.

En Jordi és el patró del Menjavents. Trobo que té la barca amb el nom més bonic de tots, ho he pensat sempre. Ja fa setmanes que va demanar que el dia que arribéssin els nens, si podría navegar-lo jo, que ell havia de sortir amb la llanxa de la organització. M'ha fet molta il·lusió fer-ho. Així que sortint de la feina vaig pedalar com un coet fins al moll. Vaig arribar i tota la super-tripulació ja era a bord. Varem partir ràpid. Hi havia molts vaixells a l'aigua. Diria que ha estat l'arribada d'un participant d'aquesta Barcelona World Race amb més velers al costat acompanyant-lo.

Ho varem passar molt bé. És molt emocionant sortir a rebre als navegants que arriben de fer la volta al món. Tant de bò un dia, a Barcelona, hi hagi tants velers fent aquestes rebudes com quan això passa a França. 

(gràcies a la tripu i a en Jordi Garriga, que han enviat les fotos)A few days ago we sailed to welcome 'we are water' from their circumnavigation. 
My friend Jordi worked in the project. 
He has been the link between the sailors and land during the long passage. 

He didn't want his own boat to miss that moment.

He owns 'Menjavents', which in catalan means 'wind eater'. 
He had to sail in the organization's boat, so he asked me to sail her. 
It's been so nice to do it. We were a wonderful crew.

It's so touching to go to sea to welcome somebody from circumnavigating the world.


hugs,

k

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada