4 de jul. 2011

NAVEGUEM · WE ARE SAILING

Fa un any menys tres dies que m'he repetit tants cops, que si al damunt de tot, el vaixell navega... que ja serà la òstia.
Doncs ho és. Després dels darrers caps de setmana matinant de valent i fent un munt de feina, el Narinan navega. 
Gràcies Nacho Padró per venir dissabte a rematar la xàrcia. Sense la seva col·laboració ahir no hagués navegat. Menys encara sense el suport de la seva dòna!, que es va quedar a casa tenint cura dels nins petits!!! Moltes gràcies. 

A les quatre de la tarda vaig acabar de ratllar la llista de feines pendents. Amb la apertura del pont de La Rambla de Mar de les cinc, sortíem a fer unes bordades davant la ciutat. A provar quatre coses, a tornar a sentir el vent empenyent el vaixell d'un. És cursi, però increible. Quínes veles! Quín navegar!

Estic content. Ara la llista s'ha fet grossa, però tant se val perquè ja naveguem. És només el principi de no sé el què, però que bé que hagi començat.  

It's been almost a year since I repeat continuously to myself that, If on the top of everything, the boat sails, that would be awesome.
Last weekends we worked very hard to finish the list before going to see. We did yesterday at four pm, and one hour later we left the dock.

I am more than happy. The list is still super-long, but who cares if we are already sailing. This is the beginning of I don't know what, but It's great that it already has started.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada